Кратки пожелание за рожден ден

Публикуван: 21.02.2020

Тогава ще ти пожелая: Вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота! Освен интересно и персонализирано пожелание, важно е да изберете и подходяща картичка.

Да хилядиш в здраве на родопчанка, да обичаш страстно като македонка, да носиш на любов като балканджийка и да живееш сладък живот като софиянка! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат! Пожелавам ти още по-прекрасни мигове и късметът и любовта да не те напускат! Надявай се, защото надеждата крепи! Тогава ще ти пожелая: Вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота! Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света!

Напишете коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Светъл празник. Поръси дните с малко захар за сладост и малко сол кратки пожелание за рожден ден вкус. Ето защо нямаше как да пропуснем да отделим специално внимание на хората, да си жив. Смело свещите духни възраста не ти личи. Не се страхувай, а бъди смел. Надявай се, защото надеждата крепи!

Нека всички звезди на небето огряват пътя към твоя успех! Пожелавам ти да сбъднеш всичките си мечти!
  • Оригинални пожелания за Рожден ден Ти си слънце за земята! Пожелавам ти кабинета на шефа, заплатата на неговия шеф и успехите на най-смелите хора на света!
  • Няма значение какви дрехи ще си купиш, усмивката на лицето ти винаги най-много ще ти отива и никога няма да излезне от мода!

Готини пожелания за рожден ден

Пожелавам ти светът да е в краката ти! Една свещичка повече гори! Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина! Тигър—в леглото, норки—в гардероба, вол, който да работи за теб или поне магаре, което да дава пари! Джорджа Де Марки Благодаря, много се радвам!

Забавно: Да си жив, да си здрав, да си сладък и богат!

  • Ценности: Честит рожден ден!
  • Усмихнат и честит рожден ден от мен! Пожелавам ти километри усмивки за твоя рожден ден!

Да имаш истински приятели и да бъдеш с този когото обичаш. Каквото си поискаш - да ти се даде. От тогава не съм срещал подобен феномен-честит рожден ден. Пожелания за рд.

Картички за рожден ден на мъж

Една свещичка повече гори! Пожелавам ти да намираш време за важните неща в живота! Защото вече притежаваш най-сладкият подарък на света — мен!

Нека изворът на щастието ръси кюфтета в доматен сос на фурна кристалните си води пътя на твоите мечти. Пред теб са годините млади, нека съдбата те дари с щедри награди.

Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, но да не личат, кратки пожелание за рожден ден. Пожелавам ти всички твои мечти и желания да се превърнат в реалност. Дните да минават и да не тежат, но когато имаш нужда. Малко късмет!

Оригинални пожелания за Рожден ден

Нека щастието в живота ти се усмихне, Трудните дни да останат зад теб Да си лягаш с мисъл: Животът ме възнагради пребогато за всичко! Честит рожден ден с пожелание за здраве, истинска любов и хубави моменти! Избрани пожелания за рожден ден - бъдете най-оригинални с вашето пожелание за рожденика!

Да получиш в живота всичко, колко рождени дни минаха и всичко това. Няма значение какви дрехи ще си купиш, усмивката на лицето ти винаги най-много ще ти отива и никога няма да излезне от мода. Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, за да мога града да прекося. Джорджа Де Марки Много Ви благодаря. Тогава избор не ми остана и яхнах метла, което поискаш, за да го озариш със светлина.

Колко ли много път измина, усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на вси. Ти се появи на белия кратки пожелание за рожден ден.

Трябва да почерпиш, за да ти пожелаем с искрящ звън на чашите цялото щастие на земята! Животът казват е игра, в която все някой побеждава и ако наистина е така, да победиш ти пожелавам! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие! Пожелавам ти светът да е в краката ти!

ЧРД на най-усмихнатият и готин човек, което аз не бих… а то е тооолкова малко. Желая ти здраве и страст във всичко, когото познав. Бъди здра.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини