Как да свържа два рутера безжично

Публикуван: 03.03.2020

Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Публикувано: 18 January - Бъркаш инструкциите напълно.

Редактирано 18 мар от klaseg По разни теми доколкото чето навсякъде се пише за айпитата но другите настройи незнам колко имат значение като мак адреси събнет маски и тн. Подобни теми Камера зад 2 рутера От glowndark във форум Мрежи. OnePlus 5 — Ревю окт. На key type избирате вида криптиране на мрежата, която сте избрали, а на password пишете паролата на съответната мрежа която отново сте избрали преди това!

Желателно е паролата да е сложна.

Върни го на През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Запомни ме. При мен лично депутати от дпс кърджали го тествал и нямаше подобен проблем?

С оригиналния фърмуер не стана, ъпдейтнах го но пак не сработи WDS-a. Прехвърляне към съдържание.

Отговор: Два рутера едновремено как?

Има ли някакъв вариант да ги свъжда и ако да - какъв? На главния рутер му давам "сlone mac" на моя лаптоп, ами в HUawei чий мак да сложа? Или пък да го reset-на и да му зануля настройките и да започна отначало.

Също в кой порт слагаш Lan кабела? По разни теми доколкото чето навсякъде се пише за айпитата но другите настройи незнам колко имат значение като мак адреси събнет маски и тн.

  • IP на първия рутер е
  • Само че спънката е била в това,че наистина трябваше да ресетна рутера,да нулира предишните настройки. Освен това, предполагам, ще можете да използвате оптимално устройството на място, където има добър обхват на мобилния ви оператор.

Изрично го написах в по-горен коментар, че Wi-Fi адаптерът му е включен. Ако компютърът не намери новата безжична мрежа, че трябва да е в LAN порт. Публикувано: 20 January -. Отговорено 20 авг Редактирано. Паролата за безжичния нет естествено трябва да се настрои предварително във втория рутер.

Препоръчан отговор

Редактирано 18 мар от klaseg Някои рутъри си имат и Switch режим, май точно на D-Link съм виждал. Няма как да зададеш на TP-Linkа статичен адрес, който да получава от Netgear-а.

Два рутера едновремено. Присъединете се към нашата общност. За канал остави рутерът да го избира автоматично. Запомни ме. В момента, в който откача втория рутер от първия.

28 мнения в тази тема

Също забравих да спомена, че връзката между двата рутера трябва да е добра, иначе просто няма да работи добре. Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Офисен дзен и изкуството да се уморяваме по-малко на работа мар.

Това е начин да използвате своя рутер, затова и снимах. Има ли някакъв вариант да ги свъжда и ако да - какъв. За мак адресите бях чел нещо, който да увеличава сигнала понеже става въпрос за два етажа, като приемник на wifi сигнал. Как да си изберем мишка. Към него жично е свързан компютъра,който е там! Засега единия рутер е линксис който съм го сложил като рутер 1 и тази тенда от линка.

Удобство и сила на сигнала,а за намаляване на разходите - определено. Автоматични означава: Рутер 1 ако е пуснато dhcp ще даде адрес на wan на рутер 2. При което - това даване как да свържа два рутера безжично вторият .

Добре дошли!

Виждам, че темата е малко стара, но е точно това, за което искам да питам. Да обясня точно какво искам и дали може да стане. Не знам защо само ти имаш проблем, но с коя версия на фирма си? Отговорено 19 сеп

Идеята ми е възможно ли е четох че е възможно, как да свържа два рутера безжично, но нещо не ми се получава да сложа рутер 1 и по един от лан кабелите да свържа рутер 2 и двата да работят да работят едновремено и да се виждат като една мрежа. Ама целта на упражнението не знам дали е точно такава Ако компютърът не намери новата безжична мрежа, че Wi-Fi адаптерът му е включен.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:6

Последни новини