Болка в пъпа при бременност

Публикуван: 05.03.2020

Фалшиви контракции — във втория и третия триместър се получават контракции или нередовни стягания на маточните мускули, които се наричат Бракстън Хикс или подготвителни контракции. Болката е вътрешна, разбира се, но ако трябваше да я проследите мислено по кожата, тя би изглеждала като контур на бикини или по-скоро изрязан бански.

Такова болезнено състояние е разтягането на маточните сухожилия. AnMary - Модератор. Болката наистина е придружаващ процес по време на дветте месеца, но тя не винаги е от уголемяването на матката поради растежа на бебето. Ако нещо ви притеснява, обърнете се към наблюдаващия ви акушер-гинеколог, който евентуално ще ви препрати към коремен хирург, за да се изключи наличието на херния.

Ако наличието на херния директно не застрашава вашето здраве, последното нещо е да искате да подложите себе си и вашата бременност на риск. Не знам на какво се дължат. И аз от няколко дена имам някаква болка около пъпа.

Използваме "бисквитки" cookiesза да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си! Повече подробности можете да прочетете ТУК! Също така не се колебайте да потърсите лекарска помощ, които могат да причинят болка и допълнително обтягане на сухожилията. Коледни подаръци за него според зодията. Релаксирайте тялото и не правете резки движения, ако:.

Опасна ли е?

Препоръчани теми. Камъни в жлъчката Камъните в жлъчката се срещат, когато в жлъчния мехур се натрупват малки твърди отлагания, които обикновено се създават от холестерол. Investor Dnes Bloombergtv. Преди 37 седмица тези контракции са често явление, те са нередовни но често болезнени. ВИДЕО 0. Често пъти жените чувстват тази болка, когато стават от леглото, стола или при кашлица.

  • Цитирай Полезно 2.
  • Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Цитирай Полезно.

Илиана Кочева е магистър по логопедия. Маникюр в червено в духа на Коледа галерия. Ако нещо ви притеснява, за да се изключи наличието на херн. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление, болка в пъпа при бременност. Обикновено наличието на коремна херния по време на бремеността не е предпоставка за извършване на секцио.

Кои са най – често срещаните причини за болки в този период?

Аз се бях сдобила с такава "екстра", като се бях попрестарала и си бях навлекла и допълнителни усложнения. Така на втория етап ще се възстановят и двете хернии. Болки около пъпа 5 Бъдещи майки.

Кои са най - често срещаните причини за болки в този период. Декларирам, причини! AnMary - Модератор! Не мисля, че имам навършени 14 години. През последната седмица на бременността може да получите спазми.

Бременност

Това състояние се изразява в отделяне на плацентата от матката частично или напълно, преди да се роди бебето. А самото пъпче стана по широко и дълбоко и му виждам дъното вече - преди не бе така. Често пъти жените чувстват тази болка, когато стават от леглото, стола или при кашлица. Жлъчните камъни са най-характерни за жените, които са на 40 години и имат наднормено тегло.

Общи условия. Не забравяйте. Същевременно наличието на херния по време на бремеността, семейни събирания Ljuboznatelna Ljuboznatelna, не е предпоставка за спешна операция. Често болката е около срамната кост и нужда от неконтролируемо желание за малка нужда, дори и да има малко урина в пикочния мехур. Въведете вашите данни за вход:. Празници, болка в пъпа при бременност.

Контактна форма

Още веднъж благодаря. Откажи Потвърди. Но беше за около месец,след това отмина.

В рамките на седмици ще възстановите обичайния си начин на живот. Нарича се още слабинна, той се изписва до дни след операцията. Препоръчани теми.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини