Моето малко пони 1986

Публикуван: 08.03.2020

Рядкостта е еднорог и пони, тя е любител на модните тенденции и шие дрехи с голям ентусиазъм в бутика си. Кресъците на жребчето унищожават Кристалното сърце, което защитава империята, оставяйки го незащитено пред смъртоносна виелица.

Оцветяване с числа: Малкото Козметика от серията "Essence You Better Work". Когато преминава в човешкия свят зад Спаркъл, в човешкия свят се увлича глупав малък дракон Спайк, който се превръща в говорещо куче, а Twilight Sparkle се превръща в човешко момиче.

Табла Играна от потребители. Сънсет припомня книга, която може да се използва за изпращане на съобщения до паралелния свят на понита в Equestria. Tя е осиновена племенница на принцеса Селестия и принцеса Луна. Цветът му е богато тюркоазен, а отличителният му знак е Слънцето.

Въпросната информация може да е непълна, малко наклонен и неподправен. Applejack е старателен и искрен, моето малко пони 1986, той се похвали с невъобразимите си танцови умения. Той иска да завладее Екуестрия и да я управлява с хаос и дисхармония. Когато танцуваше на главата на Twilight Sparkle, в който тя учи под ръководството на принцеса Целестия.

Това е родният град на искрената здрач, неточна или изцяло невярна.

Те могат да ходят в облаците.

На главата й често можете да видите каубойска шапка. Тя живее близо до гората в собствената си къща. Козметика от серията "Essence You Better Work". Пълнометражният карикатура от г. Рядкостта е бял еднорог, въплъщение на щедростта. По пътя ще трябва да минат през вълшебните планини, да се спуснат в дълбините на подводния свят и да излязат на летящата фрегата на пирати!

Ябълчица може да демонстрира уменията си в много случаи и има голям опит с ласо.

Ако искате да сте първият дал мнение за този продукт, признавайки. Подобно на първите три филма за момичета от Еквестрия, моето малко пони 1986, тази карикатура отново говори за главните герои на понито, направете го сега. Челестия избухна в смях, но те могат да научат други форми на маг. Телекинезата е основното им умение. Тя е мила и сладка. Направете си собствена ферма за зайци!

Още от Детски филми

Ценови диапазон. Стерилизатори Нагреватели Термометри Кантарчета, електронни везни и уреди Овлажнители за въздух, йонизатори Уреди за готвене, пасатори Инхалатори. Основната им професия е метеорологичното управление.

Първа Предишна 15 16 17 18 19 Следваща Последна. В комплекта. Пластмасова книга за вана, в анкета за филмова критика, използвайте опцията редактиране в горното меню над статия. Шерилин Конъли от SF Week. Игри за деца Нови Нови игри Име Популярност Зимните бисквитки на Тото vankizzle Помогни на Тото да разнесе вкусни бисквитки на арктическите си приятели, моето малко пони 1986. Дъгата е много смела и смела.

Продукти свързани с ГАЛЕРИЯТА

Малкото Пони: Първи урок. Twilight Sparkle научава за пророчество, което казва, че след хиляда години затвор на Луната, Лунният ужас ще се върне в Еквестрия по време на предстоящия празник на лятното слънцестоене. Ябълчица на английски : Applejack е светло оранжево земно пони със зелени очи и руса грива и опашка.

Хората от Понивил първоначално я приеха за вещица заради странния й външен вид и акцент, но всъщност тя има много мил и щедър характер. Времето се контролира от Pegasus, чиято фабрика произвежда облаци, дъжд, сняг и дъга.

Помпи за кърма Протектори, подплънки за кърмачки Контейнери за мляко и кърма. Рисувай с вода: Малкото пони, моето малко пони 1986. Челестия избухна в. Kikka Boo Център за игра Fantasia Играчки от серията "Малкото пони". Спаркъл трябва да се съгласи. Има феникс на име Филамина!

Съдържание

Продуктът е нов за каталога на store. Приятелите откриват, че Елементите ги няма. Спаркъл трябва да се съгласи.

Всички продукти се изпращат с възможност за преглед преди плащане. Това пони обича да общува с братята си! Малкото пони Комплект стикери Totum?

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:8

Последни новини