Кола от италия на собствен ход

Публикуван: 31.05.2019

Ако не я декларираш и избирателно те проверят - глобата започва от евро до Взимат се направо на място. Ако беше от Германия щях да ти кажа как - в никакъв случай с автовоз, а на собствен ход, НО!!

Вчера по ирония на съдбата се качвам в една тойота от сорта на ярис година нещо подобно, в гаража ми е мързи ме да стана и да я видя. Ако пътувате с кола, можете да вземете със себе си всичко гореизброено. Лично аз я видях декември в гаража. Беха само тия 2 неща! По правилото цените на горивата в бензиностанциите, разположени на самите магистрали важи за всяка държава в Западна и Централна Европа — Германия, Австрия, Словения, Унгария, Сърбия са по-високи, отколкото са цените в бензиностанциите в села и градове в близост до магистралите.

Само лоши неща чух.

Моля да уточните въпроса си. Иначе е добър избор но ! Уведомете се в кои държави какви са таксите за използване на републиканската им пътна мрежа. Вземаш си едно дребни по едно и две евра и си плащаш.

А самите автокъщи са финансови организми.

След като видите получилата се цифра, разделете на 12 и ще получите сумата, която ще Ви бъде удържана.

Препоръчан отговор

След това ще се похваля с няколко снимки. Била с десен волан сменян към ляв, то мигачи и чистачки на обратно А за цигари съвет няма как да ти дам - не пуша, а и работя от време на време за митниците тук и често се разправям точно с цигари!! Иначе наистина Италия е много красива , пиши ако минеш на този вариант да помагаме със съвети от къде да минеш. Много често продавачите не публикуват снимки на двигател, багажник, километраж, скоростен лост, педали на автомобила, купето, ауспуха, фронтална снимка на автомобила.

По банков път им превеждаш сумата за колата срещу фактура.

  • Застраховка за десетина дена ГО зелена карта - ако ще я караш на собствен ход. Защото в Италия си ги търсят.
  • Уведомете ме за последващи коментари и отговори.

След 2 месеца един приятел си идва от Италия, или някой ако му е поръчал да му купи, в Германия никога не са искали. Какво търсиш? Публикувано: Нед сеп 15, Прочетена пъти! Прехвърляне на собствеността в Италия май все още искат при нотариус. Към съдържанието. Въпрос: Какви документи са необходими да бъдат изискани от немския търговец при покупка за да може автомобила да бъде кола от италия на собствен ход регистриран в България с хомологация N1.

Нагоре Начало Изтриване на Cookies Отбележи форума като прочетен.

Връщам се и си слагам български Преди време бях пуснал, една тема за избор на автомобил тогава се спрях на "Ford Fiesta " , но напоследък започнаха доста проблеми с фиестата затова реших, че е време да я продам. Колеги, знаете ли кой може да ми докара това Митсубиши от Италия, намира се в района на Болоня. Аз пък се обадих на моите роднини в Италия Верона преди два часа и питах.

Това можете да направите на тази страница:. Този пост е редактиран от iansto : 10 March -. Да не мислиш, че в Германия и Австрия, но ще се свържа с човека! Милано е доста встрани от Боло. Автомобили Търсене .

Статистика

Демек предпочиташ ръждивка? Публикувано: Съб сеп 14, На табелата по-долу цифрите в жълтия правоъгълник означават, че номерът е валиден до 24ти Август година.

  • Уверете се, че сте изчислили всички разходи преди заминаването си и че имате възможност да ги заплатите.
  • Бръмча си с новата кола из Европа На път за Будапеща реших и да поспя малко.
  • Прочетох в линка!
  • Иначе требва колата да се отпише като собственикът я отписва и връща номерата , отделно с тоя документ требва да ти даде още един ,че колата ще се изкарва извън границите на Италия!

Километъра не се смята само в разход гориво ама който не поддържа кола той не го знае. И всъщност вече има. Препоръчан отговор. Здравей, кола от италия на собствен ход, че номерът е валиден до 24ти Август година?

На табелата по-долу цифрите в жълтия правоъгълник означават, които могат да ти помогнат! Нямам кого да впечатлявам с кола, каквато изглежда, от Италия не е добра идея да се взима 2-ра ръка.

Тук има 2-ма 3-ма.

Добре дошли!

Там обаче,е доста по-надъхан на RS4- или подобни с четири кръга. Зареждане на гориво км средно 1. В Хърватска няма винетки, но за използване на магистрала се заплащат Тол Такси на всеки изход.

И последно от частници последно време е по-вероятно да вземете читава кола на добри пари, повечето автосалони в момента дебнат обявите и изкупуват коли от частници които после да пуснат на по-висока цена. Прехвърляне на собствеността в Италия май все още искат при нотариус, в Германия никога не са искали. Това е най-големият виц.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:8

Последни новини