Mitsubishi space star 1 9 did проблеми

Публикуван: 19.07.2019

Това нормално ли е, ще се оправи ли от само себе си или трябва да ходя на диагностика? Abe s 2 dumi onia sa golemi murliovci i ako imash problem te motaiat adski mnogo vreme neznam kak e pri balkan star.

Поради същата причина качеството на колите по-нови от години не е от особено значение тук. Други предложения за магистрален кръстосвач също са добре дошли. Карах 5 години това, нищо не му личи. Ако някой може да ме посъветва, в момента е при майстор, който ми каза, че няма налягане в горивната помпа, но след като е подал гориво от външен източник пак не става. На дълго и магистрално обаче ще е зле, предполагам. Може да очакваш проблеми със съединител има около к живот и EGR клапана.

Аз за тренировки 2 км си карам с открехнати прозорци най-често, при все че са напръскани със спрей против изпотяване. Не са болка, за разлика от Б4. Мъртво роден модел, но просто на всяка втора кола са счупени. Има фокуси, астри. В момента обаче съм пред дилема дали проблемът е в тази помпа или в нейното захранване. Още един тест на Polo 1.

Почти недоловимо е нарастването на максималната скорост. Основно проблеми има с интериора и разни дреболии по мотор и скорости. Oкачването е прословутото с 8 носача, има ли вече евтини варианти, че това май е единственото, което знам със сигурност за колата, което да ме притеснява?

На светлите металици не им личи колкото на тъмните. Бежов интериор, респективно светъл интериор много се цапа, всяко докосване някъде с обувка или каквото и да е оставящо следи се вижда.

Нито гасне, пали като кибрит и върви като самолет. Дори със следващата Лагуна с 1. На дълго и магистрално обаче ще е зле, предполагам.

  • Като цяло не е скъпа за поддръжка. Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите.
  • Няма прахоляк, няма мръсотия, даже и софийската градушка не му личеше. Че той и Space Star се сглабя в Холандия.

Черна - Не! Салона беше светъл платнен и честно да ти кажа, за 5 години не го оцапах някво съществено Клуб :, mitsubishi space star 1 9 did проблеми. Ami kolata mi v momenta e na okolo km na okolo shtoto ne mi raboti speedometer-a ot pove4e ot 7 meseca i oshte ne mogat da go opraviat i zatova neznam to4no kolko 4isto novi sa ot magazina Аз направо се чудя да хода ли да я плащам или :D Данъка и за Варна е лв.

AutoScout24: Покупка и продажба на автомобили в повече от 10 страни

Не е задължително да е задно. Представям си как ще я ремонтират на село. Изключих от контакт, изчаках малко и опитах отново, успех никакъв - Check Engine загасва и почти веднага отново светва нямам проблем с охладителната течност, колата не загрява, масло и филтрите ми предостои да ги сменя след 2 километра-сменям всички филтри и масло на 10 км.

ПП:Тия цени аз съм си ги вадил преди време като се бях запалил да търся гди.

Първоначалната цена при ниво на оборудване Comfort ще е 38 DM. Проблемите не са ли само за. Това което ме безпокои са показанията на разходомера, от литра. Още един тест на Polo 1. Благодаря много за насоките и изказаните предположения.

Hide message.

Тема и Език

Та ей тоя цвят е някъде Cappuccino Beige Metallic на Шкода. Един приятел кара DiD мотора дизел не знам 1. Така, оказва се че наистина няма помпа, а това което гледах е поплавъка за горивото.

Затова се допитвам тук, до ел. По-малко е от миниван, багажникът е по-малък от на повечето хечбец-и, В момента е Пет дек 20, а за извънградско действително е доста икономична. Покрива повечето от заложна къща софия комерс благоевград, защото съм чел теми за даване на информация за много други модели и марки различни от VW. Виж как всички набиха червени палци на Моллов за избора. Последно посещение: Пет дек 20, че с кола за лева са ми гарантирани к километра безпроблемен пробег и mitsubishi space star 1 9 did проблеми знам да се смея ли?

Като започнем с газово. Няма значение. Като ми каже няк.

Статистика

По форумите е пълно с теми за евтини носачи, обаче ги сменяват с маслото. Тая кола ще замине преди края на годината. Отдоло е Г4 но има огромен багажник. Стигат ли кабели до тази "помпа"?

Та ей тоя цвят е някъде Cappuccino Beige Metallic на Шкода. Също и Пижо 2. Това е добра реклама, но да си купиш сетне тази кола??. С предишният в гамата .

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:9

Последни новини