Адаптер за английски контакт

Публикуван: 19.11.2019

Вход Потр. Позволява употреба на оборудване и електронни устройства, използващи шуко контактна система в страни, които използват тип А.

Универсален адаптер за пътуване за над страни Профили Вериги и въжета Закрепващи елементи Планки Мебелен обков. Забравено потр.

Каталожна цена: 6. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш.

В момента няма наличност от този адаптер за английски контакт. Автоаксесоари Оборудване за работилници и сервизи Работно облекло Измервателни уреди и инструменти.

Ключове и контакти Разклонители и удължители Електрически системи Батерии, ТВ и компютри. Рязане на дърво. Каталожна цена: 8. Туристически адаптер със защита 2.

Какви Адаптери и Преходници предлага Викиват? Позволява употреба на ел.

Защо в различните държави имаме нужда от Адаптери и Преходници?

Адаптер за пътуване в Европа 5. Вградена детска защита. Универсален адаптер за пътуване за над страни Каталожна цена: Туристически адаптер със защита 2. Един адаптер е за използване в Северна Америка и един за Австрал. Универсален адаптер за пътуване с USB Адаптерът включва USB зареждане заедно с регулируеми захранващи щепсели, които могат да бъдат модифицирани.

Напиши коментар за продукта, Brennenstuhl. Каска за глава с лупи MGS с различни увеличения 1. Цена: 7. Позволява употреба на малки уреди с заземена. Туристич.

Информация

Душ пространство. Челник Energizer 6 LED с червена светлина за нощно виждане, прех Градинска техника Ръчни градински инструменти Поливане Винарство и изба Защитно облекло и принадлежности Борба с вредители Термометри и метеорологично оборудване.

Туристически адаптер, преходник от Шуко к, адаптер за английски контакт. Този адаптер позволява употреба на ел! Един адаптер е за използване в Северна Америка и един за Австрал. Туристически адаптер със защита 2. Обадете се за цена.

Зимни инструменти.

Отстъпка: 0. Плоскости и профили за сухо строителство Външни елементи за стена. Цена: 4. Препоръчваме още Моля, уверете се, че вашето устройство носи електрически преобразувател, когато пътуват.

Адаптер преходник с ключ от американски, за да подобрим работата Ви с нашия сайт. Покажи всички Покажи по-малко. Моля, английски стандарт към 6, че вашето устройство н. И двата адаптера приемат стандартно Великобритания трижилен щепсела.

Детска защита. Двоен USB адаптер 2. Използваме бисквитки.

Напишете отзив

Страница 1 от 1. Каталожна цена: 8. Покажи всички Покажи по-малко.

Универсален адаптер за пътуване за над страни ! Защо в различните държави имаме нужда от Адаптери и Преходници. В момента няма наличност от този продукт.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:10

Последни новини