Националния музей земята и хората

Публикуван: 15.12.2019

Оферта от Grabo. Други селища наблизо:. Националният музей "Земята и хората" е известно културно средище.

Утвърдени събития в годишната му програма са и киноложките и фелиноложки изложби, фотоконкурси, спелеоложки сбирки. Web site:. Това е един от най-посещаваните музеи в София. Михаил Малеев; научните колекции на проф. В съседство се намира експозицията " Минералите на Земята ".

Броят на дарителите на музея към година нараства на частни лица и над институции и фирми. Утвърдени събития в годишната му програма са и киноложките и фелиноложки изложби, спелеоложки сбирки. Обща екскурзоводска беседа на чужд език - Въвеждащ курс по катерене. Добави в любими 88 Искам да посетя 43 Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар Специализирана беседа с образователна националния музей земята и хората - Места за нощувка наблизо.

Мишколц, Унгария.

Потребителски видеа

Последни коментари. Поденелник-Неделя: ч. За да бъдат показани повече от минералните богатства, съхранявани във фондовете на музея и да станат достъпни за публиката, през година са сформирани пътуващи изложби, които гостуват в различни градове на България и чужбина.

Черни връх 4 гр. Добави в любими Искам да посетя Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар Още за обекта:. Към офертата или виж подробности.

  • Черни връх 4 гр. Музей "Борис Христов" - София 28 преглеждания за последните 30 дни 3 3 снимки за обекта
  • Непременно го посетете!

Добави в любими 88 Искам да посетя 43 Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар Семеен билет - 6. Предложи обект. Има и експозиция, посветена на промишлените минерали и суровинните находища в Националния музей земята и хората. Работно Време:. Национален дворец на културата - София 12 преглеждания за последните 30 дни 24 24 снимки за обекта Последната промяна на страницата е извършена на 10 май г.

Съдържание

Оферти за нощувки наблизо. Към музея има кръжок по минералогия, геоложки кабинет и геоложки кът за деца и възрастни. Има и експозиция, посветена на промишлените минерали и суровинните находища в България. Коледно меню с ордьовър, основно ястие, десерт и чаша вино - за хапване на място или за вкъщи 5 бр.

Още за обекта:. Сградата е реставрирана и адаптирана по проект на арх. Национален дворец на културата - София 12 преглеждания за последните 30 дни 24 24 снимки за обекта.

Видео Видеото е добавено от: Simeon Bonchev на 26 октомври Коледно меню с ордьовър, основно ястие!

Последни новини

Броят на дарителите на музея към година нараства на частни лица и над институции и фирми. Премини към основното съдържание. Националният музей "Земята и хората" съхранява над 27 експоната, разположени в седем постоянни експозиции.

Местоположение в Столична община.

Други подобни обекти в страната? Семеен билет - 6. Участва в провеждането на държавната политика по изучаване и опазване на културното наследство, бул. Има и експозиция, интелектуалци? Места за нощувка наблизо.

София, посветена на промишлените минерали и суровинните находища в България. Популярност на обекта в различни класации 90 90 от ТОП за най-посещавани националния музей земята и хората от потребители от стоте национални туристически обекта. Забележителности по маршрут. Ще Ви изпращаме по e-mail най-интересното ново съдържание от сайта .

Оферти за хапване наблизо

Комитетът за култура Министерство на културата начело с Георги Йорданов полага усилия за спасяването на предвидените за разрушение сгради на военния Арсенал в София и превръщането им в музей, който да приюти дарението на Илия Делев. Добави в любими 88 Искам да посетя 43 Бил съм тук Искам да посетя Бил съм тук Напиши коментар В съседство се намира експозицията " Минералите на Земята ".

Архитектурно-парков комплекс "Двореца" - Балчик 20 преглеждания за последните 30 дни 38 38 снимки за обекта Специализирана беседа с образователна цел - Други селища наблизо:.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини