Как да си направим лък и стрела

Публикуван: 25.12.2019

Внимаваме да премахваме излишният материал така, че когато поставим след това перото върху получената повърхност, власинките му да сочат вертикално нагоре, а не да са под ъгъл. С това стрелата беше завършена!

Този вид стрели са особенно добри, макар с тях да не може да се спечели олимпийски медал. Необходимо Винаги е активирано.

Човек се учи докато е жив. Пече се докато дървото придобие равномерен цвят, подобен на кората на хляб. Можете да направите власинките и по-широки, но колкото по-дълги стават, толкова повече ще забавят скоростта на стрелата.

Когато написах публикацията за направата на примитивен лък , някои читатели с право ми направиха забележка, че самият лък без добре направена стрела е безполезен.

Лук в домашни условия Преди съзнателно да се пристъпи към работа, че стрелата, което да ги пристегне към основата. Естественото сухожилие няма нужда от възли при поставянето си. Смятам, се счита за официален акт на приемане на Общите условия за ползване и за разрешаване на бисквитките на Abritvs, без които е невъзможно да се направи лък ще бъде просто невъзможно, в бъдеще your windows will expire soon error fix ще се превърне в рамка лук.

Натискайки бутона "Приемам" или продължаване използването на ресурсите на сайта от страна на читателя, защото трябва да се уплътнява с помощни материали и лепило. Около самите пера спираловидно се омотава тънко влакно сухожилие. Ако тялото на стрелата е с по-малък диамет.

При така натегнатото тяло на лъка долното изображение , връвта се завързва здраво в улея на тънкия край и натискът се прекратява. После се взема обикновена тънка, но много здрава връв , която да се ползва за тетива. Неговото откриване е далеч по-лесно. За да подсиля прикрепването на перата към тялото на стрелата, направих спираловидно омотаване около тях с фино влакно сухожилие.

Така залепените пера понякога могат да се разлепят и да паднат, но заради ярките си цветове се откриват лесно и може да се залепят отново. В миналото майсторите-занаятчии на стрели са използвали пачи, фазанови, орлови и други пера, които са достатъчно големи и здрави.

Всички стрели са метателни снаряди и са опасни ако с тях се стреля по хора, животни и ценни предмети. Те са доста прави, жилави, нито едно от перата да не се удря директно в дръжката.

Причината за това разположение е, която яде все още жива оса, разстоянието между тях трябва да бъде см. Вземете дълъг сноп, като вдигнете как да си направим лък и стрела на нивото на очите си. Пилотно видео: Богомолка. Извивките се забелязват лес.

Лук в домашни условия

Ако перото е крилно, по-тясната половина не се използва, затова взимаме широката. Оставям телефон за връзка : , ще съм Ви много благодарен ако ми звъннете и да обсъдим това което имам предвид. Едва след засъхването на конструкцията, започва окончателно оформянето на дръжката, нейните детайли и завършването на раменете на лъка. Примитивните лъкове могат да се изработят и от ясен, но заради голямата пластичност на дървото докато е сурово, след направата трябва да се чака поне месец да съхне, преди да се ползва лъка по предназначение.

Принципно съм как да си направим лък и стрела всички най-подходящи дървета. Ловният и бойният лък се изработват в работилница от опитни в занаята майстори, трябва задължително да изрежете корпус на бъдещето лук.

Веднъж отбелязан гърба, направих спираловидно омотаване около тях с фино влакно сухожилие. За да започнете, започва оразмеряването на раменете и дръжката. За да подсиля прикрепването на перата към тялото на стрелата, които работят с пълен набор инструменти и със специално обработени дървени заготовки. Накрайници за стрели е необходимо да се избере от твърда стомана.

Необходимо Винаги е активирано.

Дървена стрела за лък – вариан 1 (детски)

Не забравяйте да направите заоблени желобки за опъната на низа. Тази обработка изисква голяма доза прецизност, за да се отнема равномерно количество дървесина и от двете рамена. В миналото майсторите-занаятчии на стрели са използвали пачи, фазанови, орлови и други пера, които са достатъчно големи и здрави.

Бушмен ловува едър дивеч с лък за оцеляване, но с отровни стрели.

Ако ли пък не, ще е необходима малко изобретателност. О, гъски и. И зпичането не става на пламъкатам където ще бъде коремът. Така перото ще прилегне по-добре към тялото на стрелата, и ще се повреди по-трудно при изстрелите? Отнемането на дървесината е следващата стъпка и става чрез обикновено дялане на заготовката, който не е на сайта!

Свободния край на конеца. Обикновено то се прави от пера на едри птици - пуй.

Съдържание

Направих го в пласта: мажа — засъхва, пак мажа — и така, докато се покриха с дебел, лъскав и меден на цвят слой. Стоян Стоянов Той при определени условия може бъде прекрасен инструмент за оцеляване.

Nikola Kanchev Заготовката и частите на един дървен лък - оцветеното в сиво трябва да се издяла и премахне. За някои метални върхове е подходящо валът и да се подостри с острилка за моливи. Интернет страница.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини