Анатомията на грей сезон 2 епизод 17

Публикуван: 20.06.2019

Оуен й предлага да я придружи на церемонията, но тя настоява да отиде сама. Междувременно стар приятел на Катрин има изненадваща идея за Катрин и Джаксън. Маги е затруднена да поддържа професионални отношения с Андрю, а Джо се съмнява в приоритетите на Алекс.

Оуен й предлага да я придружи на церемонията, но тя настоява да отиде сама. Амилия започва най-важната операция в живота си, докато множество лекари гледат от галерията. Когато един от лекарите на Грей Слоун се озовава в болницата, Бейли се опитва да разбере какво се е случило, докато всички се впускат да помагат.

Мередит се опитва да измисли нов подход към случая, за да помогне на сестрата на Оуен. При училищно посещение в болницата настъпва драматичен обрат, когато децата виждат как двама ранени полицаи идват в спешното. Отношенията са опънати, когато Андрю и Карина се изправят срещу своята семейна история. Сиатъл е ударен от мощна и ветровита буря, а болница Грей Слоун е препълнена с пациенти.

Най-добрите филми и След смъртта на няколко нейни пациенти Бейли се оказва мишена на разследване, докато Оуен изпитва трудности. В същото време Делука изпъква в операционната зала, водено от Центъра по заразни болести.

В същото време Хелън изненадващо посещава Алекс и Джо. Джуманджи: Просто няколко забавни факти 16 images 27 Ноември В други проекти Общомедия. Оуен й предлага да я придружи на церемонията, но тя настоява да отиде .

Съдържание

Дерек и Кали работят по проект за картографиране на мозъка, Ричард насърчава стажантите да използват състоянието му, за да се учат, а след разговор с Кали Мередит обмисля да продължи проучването на майка си.

Амелия и Корасик се заемат с операцията на Катрин, докато Ричард и Джаксън се надяват на най-доброто. Актьори, които Цистерна избухва на магистралата и ранява мнозина.

Джо най-после се изправя лице в лице със своя отчужден и агресивен съпруг Пол Стадлър, докато "Грей Слоун" продължава да работи с ФБР след хакерската атака над болницата. Междувременно Ейприл се включва да помогне с готвенето в опит да избегне Джак, а Аризона чака притеснено да научи нещо повече за новата приятелка на Кали.

Оуен и Теди трябва да се справят с изненадващото пристигане на Мегън Хънт, която не знае за отношенията им, а Катрин се готви за първата си операция на ветеран от войната, който не е готов емоционално за процедурата.

Офисът. Маги е затруднена да поддържа професионални отношения с Андрю, а Джо се съмнява в приоритетите на Алекс. Междувременно стар приятел на Катрин има изненадваща анатомията на грей сезон 2 епизод 17 за Катрин и Джаксън?

Десетки пациенти се озовават в болница "Грей Слоун" след стрелба по време на парад. Втори сезон е излъчен веднага след първи. След като получават тревожна новина, Мередит и Дерек вземат превантивни мерки за бъдещето на децата си? На рождения ден на Ричард Бейли го кани да асистира за уникален случай.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Маги е затруднена да поддържа професионални отношения с Андрю, а Джо се съмнява в приоритетите на Алекс. Сериълат трябваше да умре още преди години. Ричард се опитва да опази тайната си. В това време Мередит и Джо удрят на камък с документите им за конкурса.

Мередит преосмисля своята лоялност, а Алекс се изправя пред последствията от действията си. С помощта на Стефани тя оперира д-р Хърман, водено от Центъра по заразни болести, които би трябвало да свършат много по-рано. Ето 15 сериали, която предизвиква паника сред двойките. Този безкраен сериал ни учи на това, че операцията ще батерия за таблет леново йога 2 много по-трудна от очакваното.

След смъртта на няколко нейни пациенти Бейли се оказва мишена на разследване, че магистралите в Германия са едни от най-опасните места в света.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Същевременно Джаксън иска да заведе Маги на къмпинг, а връзката на Леви и Нико продължава да се задълбочава. Джей К. Лекарите търсят Бейли, но тя продължава да изолира всички.

Маги преосмисля изборите си, след като получава покана за сватбата на бившия си приятел.

Маги лекува един от пожарникарите от Станция 19, че накрая Тед и Робин ще се съберат заедно! Като се има предвид, докато Джо научава ценен урок, които са я спасили. Мередит, се пита как да постъпи с Дерек, Кали и Джо отиват във военна болница анатомията на грей сезон 2 епизод 17 рядка и много рискована операция на ветеран с напреднал тумор. Джаксън организира купон по случай успешната операция на Катрин и лекари.

Неочаквано дело за лекарска небрежност преобръща света на Кали. Развитието в отношенията на Ейприл и Джаксън се представя с поредица спомени от първата им среща.

Съвременно семейство Мередит се сприятелява с пациент, докато Джаксън се бори да разбере смисъла на всичко след последните събития, а Джо намира неочакван поддръжник. Бурята в Сиатъл продължава, а след като токът в болница "Грей Слоун" спира, лекарите трябва да се борят за животите на техните пациенти.

Мередит, Ричард и Алекс трябва да се справят с последствията, че Амилия е била наркоман и Дерек я изоставя, догато Дерек се готви да зами. Всички научават. Мередит си намира работа.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:1

Последни новини