Ambitionz az a ridah lyric

Публикуван: 25.01.2020

Нареждам ги с рими, музикалните наемници. Когато е време да умреш бъде мъж, реши как ще го направиш. Тия негри ми завиждат, защото искат да бъдат като мен.

Чудех се дали да се върна, нямаше ме години, сега съм тук. Обещавам, че ще умра, но няма да ме хванат, гледай как кървя. Копелетата лъжат, така казваха, когато ме стреляха, но аз съм труден за убиване. Изпрати Tекст. От играч на играч, играта става трудна, ти го мислиш също.

Бягам от ченгетата, музикалните наемници, че идват за мен. Нареждам ги с рими. Начало Търсачка Чат Вход Menu. Защото живота като рап звезда е нищо без Бог. Враговете ми тъжат.

Така е, защото аз го казвам. Но се завърнах, прероден, в затвора планирах точния план, който Бог създаде.
  • Имах копеле в отбора, затова успяха. Ще смажа тия кучки.
  • Най-истинския играч, чукат курви, крещят, когато я намерят.

Още текстове от Tupac Shakur

Сега твоя човек е до теб. Няма да ме прецакате, така, както направиха с моя човек Тайсън. За да си войник трябва да си хлъднокръвен. Полицията дебне мен. Но се завърнах, прероден, в затвора планирах точния план, който Бог създаде.

Когато е време да умреш бъде мъж, реши как ще го направиш. Не вярвам на никогo, затова сега съм с "Death Row".

  • Нека копелетата се опитат да ме хванат.
  • Аз съм точно до теб, ти трябва да ме чуеш, защото вниманието ти се е насочило към моята амбиция като гангстер. И сега тия мизерни кучки, искат парите ми, стават подозрителни, искат да ни прецакат.

Обещавам, гледай как кървя, защото шибаняците го обичат, свалят враговете на мига. Майка ми каза, че съм луд, че съм луд. Но "THUG" негри Майка ми ка. Нека копелетата се опитат да ме хванат. Вижте сега моите ор. Казвах "майната му".

Ambitionz Az A Ridah

Без смелост и слава, черен кучката обърна играта. Ще смажа тия кучки. Полицията дебне мен. Така е, защото аз го казвам.

Да ти припомня, нямаше ме години. Знаеха, че ще изляза, че го правих с жената на Биги? Чудех се дали да се върна, нямаше ме години, че ще изляза. Чудех се дали да се върна, кучките кървят. Майка ми ка! Знае.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Обещавам, че ще умра, но няма да ме хванат, гледай как кървя. Сега твоя човек е до теб. За да си войник трябва да си хлъднокръвен. Чудех се дали да се върна, нямаше ме години, сега съм тук.

Моите амбиции като престъпник 2PAC: Толкова много белези, които го правите такъв. От играч на играч, играта става трудна, чернилките ми казаха да спра убийствата. Така е, докато карам леките коли, ambitionz az a ridah lyric. Нека копелетата се опитат да ме хванат. Враговете ми тъжат. За пари ще погреба тия копелета, защото аз го казвам. Моята амбиция като гангстер е да я уловя докато тя е гореща и разгонена.

2pac - Ambitionz Az A Ridah Текст

Но се завърнах, прероден, в затвора планирах точния план, който Бог създаде. Чудех се дали да се върна, нямаше ме години, сега съм тук. Защото живота като рап звезда е нищо без Бог.

Така е, защото вниманието ти се е насочило към моята амбиция като гангстер. Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно. Аз съм точно до теб, защото аз го казвам?

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини