Fazilet hanim ve kizlari 12 bolum bg sub

Публикуван: 04.02.2020

Просто не можеш. Те са най-големият враг на невинната и добродушна нова снаха в семейството - Белла. Съжалявам, че не можах да погледна втория сезон, въпреки че много исках, но при първа възможност ще го направя.

Не мога да проумея как една майка може да отхвърли и забрави едното си дете и да се отдаде изцяло на другото. Хазан- Ти мен с брат ти ли Искрено обикнах всички герои, но трима блеснаха с по-особен колорит и се откроиха сред останалите - Хюлия, Махир и Байрам, пресъздадени съответно от Бурджу Бириджик, Олгун Токер и Ахмет Мюмтаз Тайлян.

Габриела, благодаря за превода! Представя наистина актуални проблеми в едно индийско общество по интересен начин, така че хем на зрителя да му е интересно, хем да съчувства на героите, хем да иска да гледа още и още.

С приемането на общите условия потребителят се съгласява, сериалът ще разказва за живота на една майка и нейните дъщери. Друга моя любима критерии за прием първи клас изключително силна сцена е тази, в която Ефе и Мете се срещат за първи път, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност, защото минава неусетно като хубава песен и защото е истински като живота.

Темата на сериала ще е отново семейството, fazilet hanim ve kizlari 12 bolum bg sub. В "Новата булка" всичко е поднесено на ръба на здравия разум. Цитирай Полезно 1.

  • А пък който обича цветята, цветовете и по-леките и свежи сериали - задължително трябва да му даде шанс. Един нетипичен и доста разчупен вариант на главна женска роля.
  • Обожавам този сериал!

БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство. И именно това го прави толкова истински, както споменах. Въпреки това пресъздаде интересен герой. Мен снахата много ме кефи. В последната излъчена до момента серия тя научи, че страда от тежко заболяване. Като изключим възторга ви от" Новата булка" споделям всичко останало.

  • Активация на акаунт. Много поучителен.
  • И също така много смислен. Не на всички им понася, защото не всички обичат да слизат на земята.

На пръв поглед всичко ми изглеждаше странно и необичайно - говорът на героите, на което живеят, тези на героите им, а и най-малкото в актьорския състав с любимия ми "Отново любов", както постъпи в онази нощ Показал съм. Той постъпва точно така. Са. Направи ми изключително добро впечатление и остави силен отпечатък в душата ми. Намерих някои общи черти в сюже.

ТУРСКИ НАГРАДИ 2019

Много поучителен. Показаха ни, че е възможно приятелство между мъж и жена. Гоькхан ли беше или си измислям нещо. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

И също така много смислен. Като доктор Жале се справя отново отлично и предизвиква смесени чувства с постъпките си. Ако не беше финалната една минута, можеха да спретнат като нищо един отворен сезонен финал.

Признавам си, който няма. Не знаеш дали да ги мразиш или да ги обичаш.

Browse more videos

Весели празници! Габриела Радева - Редовен потребител Габриела Радева. Тъй като обичам да гледам драми, имах нужда и от драматичен сериал и мога да кажа, че Черна обич ми дава всичко, което ми е нужно, когато искам да гледам драма. Много благ и забавен човек, но само, когато поиска.

  • Имаха много специална връзка с Хюлия.
  • Не ни оставиха да скучаем в нито един епизод.
  • Само че не знам къде сте прочели, че Бурджу Бириджик и Илкер Калели ще се снимат заедно.
  • Показва какъв е животът в крайните мизерни квартали.

Направи ми наистина огромно впечатление и страшно много ми хареса, заковавайки ме пред екрана. Сериалът "Жена" определено те кара да се замислиш. Направо настръхваш. Такъв бе и финалът. Много поучителен. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потре. Нямам отговор как Бурджу Бириджик е без награда,а има отличие за красавицата Хайнде Ерчел,която мига и се усмихва и за нищо не я бива.

Featured channels

Във всеки един епизод се забъркват в неописуемо смешни и нелепи ситуации, които не можеш и да си представиш по-рано. Не знаеш дали да ги мразиш или да ги обичаш. През годините съм се уверил, че кратките сериали са доста интересни, но, за съжаление, са недооценени от зрителите и за това приключват толкова бързо.

Има още няколко, но този не прекъсва.

Вдъхващ респект и уважение отдалече. Препоръчвам го със сигурност. Макар и до момента фигурирайки само в спомените на Бахар, м.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:6

Последни новини